Megrendelés és szállítás

 Jelen oldalon lévő információk  csak a teljesség igénye nélküli tájékoztatást adnak. A megrendelésről és a szállításról részletesen  ITT vagy az Információk -> ÁSZF menüpont alatt olvashatsz.

 

Megrendelés

A gyorsabb és egyszerűbb ügyintézés érdekében webáruházunkban lehetőség van regisztráció nélküli vásárlásra is. A vásárlás feladásával a vevő minden esetben elfogadja a webshop ÁSZF-ének ide tartozó részét.

Árak

A termékek feltüntetett ára, bruttó végfelhasználói árként értendőek, tehát tartalmazzák a törvényben előírt 27%-os ÁFA-t, viszont a  szállítási költséget nem, amely minden esetben a vevőt terheli. Ez alól kivételt képez a  személyes átvétel, illetve a 30.000 Forint bruttó éréket meghaladó vásárlások.

 

Személyes átvétel

A személyes átvétel minden esetben telefonon, előre egyeztetett időpontot igényel, mivel a webshop állandó nyitvatartási időrenddel rendelkező üzlet nem tartozik.
Jelenlegi átvételi pontjaink : Izsák, Budapest

Fizetés

Fizetési opcióként jelenleg az előreutalást és
utánvétes kézbesítést tudjuk elfogadni, utóbbinál 600 Ft többletköltség terheli a vevőt, amely a szállítási költség részeként jelenik meg.

Előre utalás esetén minden esetben kérjük a nevet és a rendelés számot feltüntetni a közlemény-mezőben!
Bankszámlaszám: 52500130-15151418 Fókusz Takarék (Szekeres Gyula)

Megrendelés feldolgozása

Minden megrendelés feldolgozása , a megrendelés elküldésétől számított következő 2 munkanapon belül történik.
Előreutalásos fizetési lehetőség esetén, ez az időtartam csak a termék vételárának a főszámlán való jóváíródásától értendő.

Szállítás

A termékek kézbesítése a megrendeléstől  illetve a vételár teljesítésétől számított 5 munkanapon belül történik

A csomagok kézbesítését az MPL futárszolgálat végzi, minden munkanapon 8-17 óráig.

Kézbesítési árak:
Előre utalás esetén :            1900 Ft
Utánvétes csomag esetén:  2500 Ft

Minden csomag feladása után, levélben küldünk egy
kísérőokirat-számot,  melyen nyomon tudja követni csomagja aktuális állapotát. A nyomon követést az MPL oldalán ITT érheti el.

A csomagok kézbesítését az MPL jelenlegi szolgáltatását igénybe véve, a feladástól számított 2 munkanapon belül garantálja.

Az MPL általános szerződési feltételeiről  ITT olvashat többet.